Pace of Grace: Balans in je leven

Plan een haalbaar én passievol leven

Lekker in je vel zitten en passievol leven: hoe doe je dat?

Vaak is er in een druk en vol levenweinig tijd om stil te staan. Om te voelen en je te bezinnen op wie je in wezen bent. Het Deugdenproject biedt eenvoudige en krachtige manieren om het beste in jezelf naar boven te brengen. Tijdens de cursus ‘PACE OF GRACE: ‘Balans in je leven’ leer je, in een prachtige omgeving, je leven te zuiveren, vaart te minderen, in het heden te leven én een passievol leven te plannen.

Zuiver je leven

Hoe gaat het geestelijk en lichamelijk met je? Haal je wel eens bewust adem? Waardoor raak je vermoeid en waar krijg je energie van? Waar wil je afscheid van nemen en wat wil je juist omarmen? Voel je je prettig in je relaties en leefomgeving? Hoe kunnen deugden als eerlijkheid acceptatie, moed en dankbaarheid je helpen meer balans in je leven te brengen?

Vaart minderen

Hoe zou het voelen als moeten willen wordt? Je met overgave kunt accepteren dat er aan het einde van de dag nog iets op je lijstje staat? Of je met assertiviteit duidelijke grenzen kunt stellen? Ontdek het ritme van gratie en leer met creativiteit en matigheid dagelijks ruimte te maken voor vrije tijd.

Leef in het heden

Het lijkt wel alsof een stressvolle levensstijl een manier van leven is geworden, waarin we makkelijk verdwalen in onze dagelijkse eisen en activiteiten en alleen tot rust komen wanneer we er even tussenuit zijn. We krijgen te weinig mee van de schoonheid van de natuur, de kracht van liefde in ons gezin of de eenvoud van ons voedsel. Herken je dit en spijt het je? Dan wordt het misschien tijd om meer aandacht voor het nu te ontwikkelen, waardoor je vaker eenvoudige gevoelens van geluk kunt ervaren. Alleen én met anderen.

Plan een duurzaam en passievol leven

Waar wil je mee stoppen, wat wil je blijven doen, waar droom je van? Waar wil je graag JA-tegen zeggen? En waar wil je mee beginnen? Tijdens deze cursus leer je door eenvoudige, krachtige oefeningen ruimte te maken voor de dingen waar je voldoening uit haalt en waar je van geniet. Vanuit het basisrecht dat je hebt gelukkig te mogen zijn én passend in jouw volle bestaan.

Met andere woorden: met welke deugden en strategieën (zoals grenzen stellen) plan jij een voor jou duurzaam, haalbaar én passievol leven. Een leven vanuit je hart, een leven met betekenis en in een voor jou gezond tempo. Gebalanceerd, in het hier en nu.

Deugdenbegeleiders en certificering voor Pace of Grace

Deugdenbegeleiders die deze cursus volgen zijn na afloop gecertificeerd om deze cursus zelf aan te bieden aan eigen doelgroepen. De materialen hiervoor zijn beschikbaar via het Deugdenproject.

Praktische informatie

Voor wie?
Iedereen die vanuit zijn hart passievol wil leven

Aanmelden en kosten
Over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn, stuur een mail naar : info@fijngevoeligzijn.nl

Programma
Volgt

Begeleiding
Jannet Poppe, begeleider Virtues Project International & hooggevoeligheidsexpert.

Jannet is erg enthousiast over de deugden en het er bewust mee omgaan. Zowel de innerlijke kracht van ieder mens als de veerkracht neemt toe. “Deugden geven woorden aan je gevoel; het is voor mij inmiddels a way of life geworden. De deugden en haar strategieën zijn niet meer uit mijn leven weg te denken”. Jannet is begeleider bij het internationale Virtues Project en vooral werkzaam als trainer/coach. Kijk voor meer informatie op deze website: www.fijngevoeligzijn.nl of op www.hetlevenleren.nl.

Locatie
Nog nader te bepalen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Jannet Poppe via info@fijngevoeligzijn.nl of bel 06-10518668.