Cursus Lichter Leven met Hooggevoeligheid

Leer in 4 Stappen middels de HELP-methode© 
je Hoogsensitieve Vrouw te Omarmen 
en Leef een…

-KRACHTIG & EVENWICHTIG SENSITIEF LEVEN-

 1. Voel jij je vaak moe, gestrest & onrustig?
 2. Heb jij het gevoel dat je tegen een burn-out aanzit of heb je al eens één of meerdere keren een burn-out gehad?
 3. Heb jij veel last van hoofdpijn, buikpijn & vaak een knoop in je maag?
 4. Slaap jij slecht & heb je moeite om rust in je leven aan te brengen?
 5. Heb jij moeite met plannen, structuur & het stellen van grenzen, waardoor je steeds meer het idee krijgt op je tenen te moeten lopen?
 6. Heb jij een sterk verlangen naar rust & evenwicht in je leven maar je weet niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen?
 7. Heb jij het gevoel je anders te voelen dan andere mensen om je heen & voel je je vaak niet begrepen?
 8. Heb jij moeite met luidruchtige en drukke mensen & heb je een hekel aan harde geluiden en fel licht?
 9. Ben jij perfectionistisch & is het bij jou vaak niet goed genoeg?
 10. Pik jij moeiteloos sferen & emoties op van anderen en voel je een sterke drang om anderen die het moeilijk hebben te willen helpen?
 11. ………………………………………………………..

Dan kan het zijn dat je Hooggevoelig bent en ervaar je hiervan veel last in je dagelijkse leven.

-Dit kan anders, maar hoe zul je misschien denken-

Help!

Ook ik had last van bovenstaande klachten en voelde me helemaal niet fijn. Diep van binnen wist ik dat ik (waarschijnlijk) hooggevoelig was en vond het absoluut geen kracht maar een last. Ik wilde hier meer Grip op krijgen en meer Balans vinden in mijn werk- en privé-leven, voor mijn gezin, maar vooral ook meer rust & balans vinden in mijzelf.

Dat betekende voor mij dat ik iets met mijn Hooggevoeligheid moest willen gaan doen. Ik moest leren te Accepteren dat ik hooggevoelig was, dat ik andere Keuzes moest maken en een andere manier van leven moest zien te vinden, etc. Maar dat wist ik toen nog niet.

Door mijn eigen zoektocht ben ik daar achter gekomen. Daardoor vielen vele puzzelstukjes op hun plek. Hoe en waarom ik de dingen heb gedaan zoals ik ze deed en hoe het komt dat ik uiteindelijk vast liep en dat dat uiteindelijk onvermijdelijk was.

Inmiddels weet ik beter om te gaan met mijn Hooggevoeligheid.  Ik sta bewuster in het leven, ik weet wie ik echt ben, wie en wat ik echt belangrijk vind, wat ik hier in deze wereld te doen heb, wat ik wel en juist beter niet kan doen of met mate, etc. Ik heb een manier van leven ontwikkeld, die mij het leven laat leiden dat het beste bij mijn-gevoelige-ik past.

Ik leef op dit moment een Gelukkig – Mooi – Krachtig – Fijn & Evenwichtig  Sensitief Leven! En dat voelt heel erg goed.

Wil jij dit ook?


Ben jij een vrouw en/of moeder, herken jij jezelf in bovenstaande en wil je weten hoe jij dat kunt veranderen?

Wil jij het leven gaat leiden dat het beste bij jouw sensitieve aard past en wil jij je een Krachtige, Evenwichtige & Vrolijke Hoogsensitieve Vrouw voelen?

Ik help je daar graag bij!

Als Zintuigenluisteraar help ik jouw Hoogsensitieve Vrouw te ontdekken en om het leven te leiden dat het beste bij jou past. Samen gaan we op zoek naar een Sensitieve Leefstijl die bij jou past en echt voor jou werkt. Dit alles kun je o.a. leren in mijn cursus: Lichter Leven met Hooggevoeligheid

In deze cursus ga je middels de HELP-methode© met jezelf aan de slag en help-methodegeef ik je concrete handvatten die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven, om zo zelf de juiste stappen te zetten voor verandering in je sensitieve leven.

Ik help je ook met de emotionele verandering hierin. Om je te verbinden met je hart, je lichaam en je ziel. Om te gaan voelen wat voor jou de juiste stappen zijn.

Daarnaast help ik je om inzichten te krijgen hoe jij die stappen vervolgens kunt nemen. Om je leven zo in te richten als jij het graag wilt hebben.

Waarom zou ik deze cursus volgen?


Als jij je graag wilt Verbinden van Hart tot Hart met jezelf en met andere Hoogsensitieve Vrouwen, ze wilt Ontmoeten, Herkenning en Erkenning vinden en je verhalen te kunnen delen

Als je aan jezelf wilt werken en Ontdekken wilt Wie je in Essentie Echt Bent

Als je wilt weten wat je te Doen hebt in Deze Wereld

Als je Beter om wilt gaan met je Hooggevoeligheid & Intuïtie en deze wilt leren omarmen

Als je wilt weten en ontdekken hoe een Sensitieve Leefstijl er voor jou uitziet en wat je daarvoor nodig hebt

Als jij je weer Lekkerder in je Vel wilt gaan voelen

Als jij meer Uit je Hoofd en weer Meer in je Lijf wilt zijn, om beter te gaan voelen, hoe het met je gaat, wat jij nodig hebt, waar jij naar verlangt,…………

Als je Handvatten aangereikt wilt krijgen Hoe dit alles te Doen

Als je Verlangt naar en wilt Werken aan Jezelf, om eindelijk die Vrolijke, Evenwichtige, Authentieke & Sensitieve Vrouw te zijn!

Als jij op bovenstaande volmondig  “JA” kunt zeggen, dan moet je jezelf zeker aanmelden voor deze cursus. Dan ben je er klaar voor om verandering aan te brengen in je leven en je levensstijl. Meld je dan nu aan.

Kun je dat niet, dan is deze cursus nu nog niet iets voor jou en/of ben je er gewoon nog niet aan toe om verandering aan te brengen in je leven en wil je liever nog even wachten. Dat is oké.

Wat leer ik tijdens de cursus?

In een vaste groep van maximaal 6 vrouwen gaan we in 5 bijeenkomsten van ongeveer 2 ½ uur, werken aan het omarmen van jou hooggevoeligheid. Dit doen we middels de HELP-methode©, waarin je in 4 stappen leert hier beter mee om te gaan. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw ware ik, wat je hier te doen & te brengen hebt en onderzoeken we hoe een Sensitieve Leefstijl er voor jou uit ziet.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je concrete opdrachten aangereikt die je gelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Ook zullen we ervaren en voelen wat bepaalde oefeningen met je kunnen doen en hoe ze je kunnen helpen beter om te gaan met je gevoeligheid, zodat je je ook beter in je lijf voelt. Oefeningen die je thuis door kunt zetten, op weg naar een lichter leven.

In alle bijeenkomsten zullen Liefde – Licht – Ontmoeting – Respect & Verbinding centraal staan. Dus….

Als jij dit alles wat hierboven omschreven staat graag wilt? Meld je dan snel aan voor de cursus:

„Lichter Leven met Hooggevoeligheid?” 

Als je n.a.v. bovenstaande toch nog twijfelt of niet zeker weet of je wel Hooggevoelig bent, doe dan eerst de Hooggevoeligheidstest. Maar eigenlijk weet je dat allang, dat je hooggevoelig bent 😉

Aanmelden en kosten

Over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn, stuur een mail naar : info@fijngevoeligzijn.nl

Lokatie

FIJNGEVOELIGZIJN, De Deel 22A, 8302 EK Emmeloord

Ik hoop je te ontmoeten, een warme hartegroet, Jannet.