Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingscafé voor Hooggevoelige Vrouwen in Bibliotheek

zaterdag 23 april 2016 -14:30 - 16:00

flevomeer_logo-lang_rgb_kleinBen jij sfeergevoelig, perfectionistisch, pijn- en prikkelgevoelig en heb jij een hekel aan harde geluiden en fel licht, moeite met planning en structuur en voel jij je altijd al anders en onbegrepen? Dan kan het zijn dat je hooggevoelig bent.

Als jij hier nieuwsgierig naar bent, kom dan naar het ontmoetingscafé voor hooggevoelige vrouwen in de Flevomeer Bibliotheek Emmeloord en doe de test. Tijdens het ontmoetingscafé, dat plaatsvindt boven in een zaal in de bibliotheek, deel je ervaringen, tips en verhalen over jouw gevoeligheid met gelijkgestemden. Ook zal je er veel erkenning en herkenning vinden.

Ik help vanuit mijn eigen ervaring en deskundigheid op het gebied van hooggevoeligheid, vrouwen in hun weg naar acceptatie ervan en in hun zoektocht naar meer rust, balans en levensgeluk, om zo meer in hun kracht te kunnen staan.

Het ontmoetingscafé is een open inloop en er zijn geen kosten aan verbonden.

Wel zou ik het fijn vinden op hoeveel personen ik ongeveer mag rekenen. Meld je dus aan via dit evenement of stuur een mail naar info@fijngevoeligzijn.nl o.v.v. Ontmoetingscafé 23 april.

Gegevens

Datum:
zaterdag 23 april 2016
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Fijngevoeligzijn

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Emmeloord
Harmen Visserplein 5
Emmeloord, Flevoland 8302BW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31880080730