Sense Walk

” Wat je behoefte ook is, ik help je graag verder! “

20160919_152323Een Sense-Walk, één op één wandelcoaching, is méér dan alleen lopen en praten! De natuur geeft veel aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft.

Een plotseling opstekende windvlaag kan vertaald worden naar tegenwind of weerstand die jij ervaart. Door hiervan gebruik te maken kom je tot inzichten. De beelden helpen bij de bewustwording in het veranderingsproces.

HSP-er

Voor een HSP-er is wandelen in de natuur erg goed, zo niet noodzakelijk. Het helpt om je hoofd leeg te maken, om weer verbinding te leggen tussen lichaam en geest, om nieuwe energie op te doen en om zichzelf weer goed te aarden.

Door te wandelen in de natuur ontstaat er rust en ruimte om na te denken en om contact te maken met je diepere zelf. Als Zintuigen Luisteraar loop ik letterlijk een eindje met jou mee in je leven, met als doel je zelfreflectie en je zelfsturing te stimuleren. Dit alles zodat jij door eigen kracht in beweging komt, jezelf ontwikkelt en zelfstandig weer verder kan.

De focus ligt daarbij altijd op jouw mogelijkheden. Als Zintuigen Luisteraar heb ik daarbij een ondersteunende, stimulerende en inspirerende rol.

Jouw ontdekkingsreis

Samen trekken we er op uit en al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt i.p.v. tegenover je zit. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.

De totale duur van een Sense-Walk is maximaal anderhalf uur; we wandelen ongeveer een uur en als je dat prettig vindt ronden we het gesprek binnen bij een kopje koffie of thee af.

Begin vandaag

Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen, dat kun je elke dag doen.  Wil jij weer luisteren naar je gevoel(igheid) en je hart laten spreken? En wil jij lekker in beweging zijn in de natuur, nieuwe energie op doen en aan jezelf werken?

button_maak_een_afspraak