Sense Talk

” Wat je behoefte ook is, ik help je graag verder! “

Een Sense Talk is een 1 op 1 coachingsgesprek, waarbij de zintuigen centraal staan.

We bespreken waar je als hoogsensitief persoon tegen aanloopt , wat je moeilijk vindt, wat je graag anders zou willen en hoe je wilt dat ik je help. Maar misschien heb je ook alleen maar behoefte aan een luisterend oor.  Dat is ook goed.

Het kennismakingsgesprek zal maximaal 45 minuten duren.  Aan het eind van ons verkennend gesprek, laten we elkaar weten of we samen verder gaan of niet. Gaan we samen verder?

Dan bepalen we hoe vaak en met welke frequentie wij elkaar zullen ontmoeten. We bespreken wat de mogelijke coachingsdoelen zijn, wat je van mij als Zintuigenluisteraar verwacht etc.

Zintuigenluisteraar

Als Zintuigenluisteraar gaan we samen op weg en help ik jou, stap voor stap, om je gevoeligheid weer te omarmen, zodat je jezelf beter leert kennen. Ik leer je om meer in je eigen kracht te staan en ik leer je wat je daarvoor kunt doen.

Ik ben ervan overtuigd dat het omarmen de enige manier is om weer dicht bij jezelf te komen. Het vraagt alleen wel moed en lef om je ware ik te laten zien. Ik weet, uit eigen ervaring,  dat het eng is om jezelf kwetsbaar op te stellen, maar ik weet ook dat het je heel veel  brengt.

Ik help je, om meer te leven vanuit je authentieke kracht, je bron, om zo meer blijdschap, vreugde en rust in je dagelijkse leven te brengen. Ik zal je handvatten aanreiken hoe je dat het beste kunt doen. En natuurlijk is alles wat wij bespreken vertrouwelijk!

Jouw ontdekkingsreis

Samen onderzoeken we wat jouw valkuilen zijn en hoe jij hier het beste mee om kunt gaan. Ik help je om je sensitiviteit om te buigen naar een kracht, zodat je kunt zijn wie je echt wilt zijn, namelijk jezelf. Een krachtig, warm en sensitief persoon.

Jouw unieke sensitieve kracht

Jij bent het waard om jezelf te mogen zijn en te stralen en jezelf en de wereld meer warmte en liefde te geven.

Begin vandaag

Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen, dat kun je elke dag doen.  Wil jij werken aan jezelf en weer zijn wie je werkelijk bent? Wil jij weer luisteren naar je gevoel(igheid) en je hart laten spreken? Vraag dan snel hieronder een Luistergesprek met mij aan.