Ontmoetingscafés voor Hoogsensitieve Vrouwen

2017-06-06-ontmoetingscafe-hspVeel hoogsensitieve mensen hebben behoefte aan contact met gelijkgestemden, omdat ze regelmatig te maken krijgen met veel onbegrip over hun sensitief zijn. Ze voelen zich vaak buitengesloten, alleen, onbegrepen en eenzaam.

De buitenwereld vindt deze sensitieve personen maar watjes, softies. Mensen die snel van hun stuk gebracht zijn, die gauw zeuren.

Hoewel sensitieve mensen misschien wel beter weten, vinden zij het toch erg moeilijk om dan in hun kracht te gaan staan. Hoe is en voelt dat voor jou?

Samen zijn

Eén keer per maand organiseer ik op een avond van 19.30- 21.30 uur een HSV-Ontmoetingscafé (HoogSensitieveVrouwen). In een prettige en “huiselijke” omgeving kunnen (hoog)sensitieve vrouwen elkaar ontmoeten en met elkaar verhalen en ervaringen delen. Aan de hand van een thema of een stelling zullen we met elkaar van gedachten wisselen. En soms gaat het gewoon zo als het gaat…… wat ons op dat moment bezig houdt.

Laagdrempelig

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen. De groep houd ik bewust klein, maximaal 10 personen, om zo de bijeenkomst zinvol en waardevol voor iedereen te laten zijn. Mocht blijken dat er meer vrouwen behoefte hebben, dan zal ik extra bijeenkomsten organiseren. Er is tijdens deze avond koffie en/of thee met iets lekkers.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de mooie ervaring om samen te zijn met gelijkgestemden. Samen verhalen en ervaringen te delen met mensen die je wel begrijpen,  herkenning te zien en erkenning van de ander te krijgen en het delen van de vele waardevolle tips die je weer verder zullen helpen.

Lees hier de ervaringen van vrouwen die de ontmoetingsochtenden al een keer hebben bezocht.

Kosten & locatie

De kosten voor het HSV-Ontmoetingscafé zijn € 15,00  per persoon per keer , contant te betalen aan mij op de avond zelf of € 125,00 i.p.v. € 150,00 in één keer te betalen voor 10 bijeenkomsten in 2018. De avond zal worden gehouden bij: Fijngevoeligzijn, De Deel 22A, 8302 EK, Emmeloord.

Datum

Dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur

16 Januari : Inzicht
13 Februari : Liefde

13 Maart : Doorzettingsvermogen
10 April : Eigenheid
15 Mei : Idealisme
12 Juni : Enthousiasme

Zomerstop

11 September : Openheid
16 Oktober : Flexibiliteit
13 November : Onthechting
11 December : Eenvoud

Aanmelden

Wil jij ook een keer een HSV-Ontmoetingscafé bijwonen? Aanmelden is noodzakelijk en kun je doen via: info@fijngevoeligzijn.nl o.v.v. Aanmelden Ontmoetingscafé + de datum.

Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Warme hartengroet, Jannet