Deugdencafés

Bij het Deugdencafé komen mensen samen om te verbinden, te filosoferen, te onderzoeken, te (h)erkennen, te bemoedigen,……maar ook om op een eenvoudige en laagdrempelige manier kennis te maken met de Deugden middels de 100 Kleurrijke Deugden Inzichtkaarten van Annelies Wiersma
 © Uitgeverij ACT on Virtues.

Voor wie

De maandelijks bijeenkomsten worden gegeven in een betrokken, veilige en respectvolle sfeer. Iedereen mag zich welkom voelen, mannen & vrouwen, ongeacht afkomst, etniciteit, religie of cultuur.

Per bijeenkomst staat er elke keer één deugd centraal. Deugden zijn de bouwstenen van ons karakter, het zijn onze innerlijke drijfveren, ze vormen samen ons morele kompas.
Voorbeelden van deugden zijn: Zingeving, Waardering, Betrokkenheid en Dankbaarheid.

Linda Kavelin-Popov ‘Deugden Reflectiekaarten’ ; © Uitgeverij ACT on Virtues

Locatie, tijdstip & kosten

De avonden zullen worden gehouden bij :
 Praktijk Fijngevoeligzijn, De Deel 22A, 8302 EK, Emmeloord van 19.30 – 21.00 uur (vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee klaar).

De bijdrage voor het Deugdencafé zijn € 15,00  per persoon per keer (dit is inclusief koffie/thee) en kun je contant betalen aan mij op de avond zelf of € 120,00 i.p.v. € 135,00 in één keer te betalen voor 9 bijeenkomsten in 2018. .

Datum

Woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur

07 Februari : Betrouwbaarheid
07 Maart : Aandacht
04 April : Begrip
09 Mei : Enthousiasme
06 Juni : Zorgzaamheid

Zomerstop

19 September : Hoop
10 Oktober : Idealisme
07 November : Respect
12 December : Eenvoud

Aanmelden

Wil jij ook een keer een Deugdencafé bijwonen? Je bent van harte welkom. Aanmelden is noodzakelijk en kun je doen via: info@fijngevoeligzijn.nl o.v.v. Aanmelden Deugdencafé + datum.

Geef je snel op want er is plek voor maximaal 8 mensen.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten.

Warme hartengroet, Jannet